Učinkoviti v vsaki panogi

Na skoraj 3 milijonih lokacij strank po vsem svetu rešujemo operativne izzive, zmanjšujemo vpliv na okolje in ščitimo blagovne znamke. 48.000 naših sodelavcev zagotavlja celovite rešitve in storitve na samem kraju za spodbujanje varne hrane, ohranjanje čistega okolja, optimizacijo porabe vode in energije ter izboljšanje učinkovitosti poslovanja za stranke v več kot 170 državah.

Naš cilj je biti vaš najbolj cenjen partner

Več kot 27. 000 Ecolabovih prodajnih in storitvenih sodelavcev sestavlja največjo in najbolje usposobljeno neposredno prodajno in storitveno silo v panogi. Vsak dan pošljemo strokovnjake za stranke na lokacije po vsem svetu v podjetja, ki pokrivajo več kot 40 panog.

Naše ekipe za storitve na terenu spremljajo sisteme in tehnologije, zbirajo podatke in zagotavljajo njihovo pravilno delovanje, delijo najboljše prakse, zagotavljajo usposabljanje, spodbujajo varnost, rešujejo izzive in pomagajo strankam izkoristiti vse prednosti naših tehnologij in programov. Vsak obisk omogoča globlji vpogled v poslovanje stranke, kar je podlaga za izvedljiva priporočila za izboljšanje zadovoljstva gostov in zaposlenih, zagotavljanje varnosti hrane, povečanje učinkovitosti poslovanja, doseganje trajnostnih ciljev, izboljšanje varnosti in zaščito ugleda blagovne znamke.

Institucionalne ustanove & objekti

Zgradbe in objekti
Živilska storitev
Skrb za zdravje
Gostinstvo
Trgovina na drobno s hrano

Lahka industrija

Komercialne pralnice
Predelava hrane in pijače
Farmacija
Proizvodnja
Prevoz

Težka industrija

Kemična predelava
Rudarstvo in predelava mineralov
Proizvodnja električne energije
Osnovne kovine
Celuloza in papir
Rafinerije, dodatki za gorivo in petrokemični izdelki